БНР | 13.02.2018 16:07:51 | 52

Президентът Радев до месец ще назначи нов началник на НСО


Президентът Румен Радев заяви, че до месец ще назначи нов началник на Националната служба за охрана, но не потвърди информацията, че това ще бъде ген. майор Данчо Дяков, който в момента е съветник по военна сигурност на държавния глава:Бъдете сигурни, че аз ще спазя закона и в този едномесечен срок ще има нов началник на НСО. Той трябва да отговаря на високите изисквания за професионализъм и лидерски качества.
Президентът Румен Радев, който е на посещение в Армения, обсъди с арменския премиер Карен Карапетян възможностите за сътрудничество между България и Армения в областите транспорт, енергетика, информационни технологии, земеделие и производство на храни. Тя вече има свободна икономическа зона с Иран. Знаете, че е член на Евразийския икономически съюз, и може да бъде врата за българския бизнес,за отваряне на достъпа към едни доста по-широки пазари, пазари, които ние изгубихме и трябва да мислим как по-бързо да се върнем на тях.
В работната среща участваха и представители на българския бизнес. Армения предлага изгодни условия за инвестиции и търговия, подчерта Радев:

Прочети цялата публикация