БНР | 20.07.2018 06:13:14 | 135

Британски рап артист със слънчев трак и сниман в Гърция видеоклип


Той влиза в полезрението на феновете през 2016 със сингъла Mad About Bars. Родом е от  Кройдън в Южен Лондон - средище на грайм културата, която му повлиява, но този жанр е само част от богатата бленда в неговата музика, в която освен грайм можем да открием рап и афробийтс. Става дума Харди Каприо, който от своя страна се определя като арендби изпълнител. 22- годишният рап артист е определено една от новите надежди на процъфтяващата британска арендби сцена.

Новото му предложение се казва Best Life и в него той си сътрудничи с друга надежда на Острова - Уан Ейсън. Във видеото двамата сякаш празнуват постигнатия успех на макс. Лятното парти в клипа им, заснет в Гърция включва яхти, басейни, напитки, хеликоптери и атеве мотоциклети и като цяло купон, на който няма как да откажете ако ви поканят.

За още от звука на лято 2018 слушайте новия брой на "Мюзик Пойнт". В предаването очаквайте горещо предложение от гения Бени Бланко, който стои зад едни от най-запомнящите се номер едно песни от изминалите 10 години.

Освен това – поредната доза изпълнени с лято хитове в това число изключително отпускарско предложение от Чайлдиш Гамбино и нещо от Диджей Кози, което ще ви пренесе на Ибиза. Няма да пропуснем и хита на Дрейк, накарал милиони американци да участват в поредното онйалн предизвикателство. Очаквайте още – Ела Мей, Ариана Гранде и Джонас Блу с Джак и Джак и техния химн на подрастващите.

Ще засегнем и темата за психичното здраве на артистите с коментар от топ мениджър в бизнеса.

В обзора на радио класациите – дали дебютантът Бази е запазил шампионското място в Америка и кой свали Джес Глин от върха на Острова.

В класическия микс – соул денс емоции от 80-те включително от легендарната Пебълс.

Бъдете със саунда на Америка и Великобритания в Мюзик Пойнт в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобед по Радио София.


Прочети цялата публикация