БНР | 28.09.2019 19:45:34 | 75

Сашо Ангелов: Причината за загубата е у нас


Старши треньорът на Ботев (Враца) - Сашо Ангелов, заяви след загубата с 1:3 от Левски: „У нас трябва да търсим причината за загубата. Допуснахме два евтини гола. Трудно е да обърнеш Левски с два гола пасив. Третият им гол стана след наша атака.

Не съм видял през първото полувреме толкова силен Левски. С нашите две грешки сами се бихме. Не ни победиха с кой знае каква игра. Имаше корнер за нас, вкарах и ръстов състезател. При следващата атака веднага стана гола. Съдията каза, че щял да гледа ситуацията. Да нямаш право да кажеш срещу съдия нещо, е много неприятно. Има глоби и това докара футболът ни до това дередже.

Второто полувреме отборът се преобрази малко. И при 2:0 можеше да обърнем резултата. Има около 7-8 равностойни отбора. Два отбора, които са леко над другите. Това е първенството. Миналата година по същото време имахме същите точки. Силата ни беше от месец октомври до декември. След тия две грешки днес мога да кажа, че не влязохме добре в мача. Отборите се научиха да се затварят добре“.


Прочети цялата публикация