Fakti.bg | 24.03.2020 09:06:44 | 156

Плеймейтка: Обожавам генерал Мутафчийски! (ВИДЕО)


Плеймейтката станала певица Гери Стаменова, която се подвизава онлайн като Stamenowa, пусна парче с името "Коронавирус". В него главен герой е човек, който много прилича на началника на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса генерал-майор Венцислав Мутафчийски. Клипът е анимиран, а действието в него се развива в един разпадащ се свят, в който генералът вози с военен джип певицата Stamenowa по пътя към спасението ѝ от опасния вирус, пише burgas24.bg.

"А аз съм най-големият фен на генерал Мутафчийски, който ме вдъхнови да се държа отговорно и ме кара да се чувствам спокойна, че смислен човек се грижи за всички нас в момента. Обожавам го и му имам пълно доверие!", сподели плеймейтката в своята Фейсбук страница, малко след като представи парчето си.

Текстът на новата песен на певицата-плеймейтка е изцяло посветен на коронавируса и всичко, свързано с него. В него присъства в пълнота и онова, което ни вълнува ежедневно около пандемията.

Вижте тази публикация в Instagram.

Преди да видите новото ми парче ще трябва да ви разкажа как се получи то. С екипът ми започнахме работата си по него точно преди да гръмне истерията с коронавирус. На втората ни работна среща паниката вече беше започнала. В някакъв момент спряхме с общите срещи и, от предпазливост, всеки си остана по къщите. В даден момент имахме аудио демо, по което трябваше да се направи текст. И, както се сещате, всичко около нас ни заливаше с коронавирус, маски, миене на ръце и едни и същи муцуни по телевизионните екрани, които ежедневно ни предупреждават и информират, и предупреждават и информират... ???? Нямаше как от новото ми парче да стане друго, освен това ???? Предполагам и вие сте зомбирани от темата като мен. А аз съм най-големият фен на генерал Мутафчийски, който ме вдъхнови да се държа отговорно и, който ме кара да се чувствам спокойна, че смислен човек се грижи за нас в момента ❤ ????Обожавам го! Надявам се малко да ви усмихна и да направя изолацията по-приятна ???? Както знаете нямаше как да се снима клип към парчето и за няколко дни сътворихме това... Приятно слушане, гледане и не забравяйте - останете си вкъщи! #stamenowa #coronavirus #covid_19 #bulgaria #newsong #stamenowababy #lpadr3 #stayhome #останетесивкъщи #песен #българия #bgtiktok #tiktokdance #коронавирус #лекарство #ваксина #карантина #carantina #pandemic #coronamemes #coronavirüsü #bulgaria #mutafchiiski #bg #march2020 #reggaeton

Публикация, споделена от ????GERGANA????STAMENOWA???? (@stamenowwa) на Мар 21, 2020 в 11:07 PDT

"Преди да видите новото ми парче, ще трябва да ви разкажа как се получи то. С екипа ми бяхме започнали работата си по музиката точно преди да гръмне истерията с коронавирус. На втората ни работна среща паниката вече беше всеобща. В някакъв момент спряхме с общите срещи и от предпазливост всеки си остана в къщи. Когато дойде време за текста на парчето, нямаше вече друга тема, която да занимава хората. И на мен ми хрумна, че този вирус май е по-прилепчив и от любовта. Или поне разговорите за него...

И след като всичко около нас ни заливаше с карантини, маски, миене на ръце и едни и същи муцуни на телевизионния екран, откъдето ежедневно ни предупреждават и информират, и предупреждават и информират..., та нямаше как от новото ми парче да стане друго, освен това, което е. Предполагам, че и вие сте зомбирани от темата като мен", сподели Гери с феновете си. Това е четвъртото парче на Stamenowa. Тя стартира музикална си кариера през 2019 година, малко след конкурса "Плеймейт", в който стана първа подгласничка на Нора Недкова. За съжаление не можем да видим провокативните и секси визии на певицата, с които сме свикнали в предишните ѝ клипове, но предвид сложната ситуация в страната и обявеното извънредно положение, тя не е могла да заснеме планирания клип към песента си: "Нямаше как да заснема клипа към парчето си, защото точно когато то беше готово, обявиха извънредно положение в страната. Тогава се обърнах към мой приятел аниматор, и ми хрумна идеята да направим видеото именно такова, каквото стана. Но може да се окаже, че много скоро ще има друга визуализация, защото стотици хора ми изпращат видеа от домашната си карантина как се забавляват на парчето ми и мисля да ги събера и да ги монтирам в едно голямо видео." В края на новото си парче Stamenowa се обръща към всичките си фенове и ги призовава да си стоят у дома. Самата тя не е излизала навън без основателна причина, откакто се обяви извънредното положение. Тя е загрижена за хилядите си последователи в социалните мрежи и се стреми да им дава добър пример. Stamenowa се надява поне малко да усмихне тези, които ще чуят парчето ѝ, защото паниката и напрежението ни идват в повече напоследък. "Моля да се гледа позитивно на моя опит да усмихна всички. Правя го с цялото си уважение към всички институции в страната. Аз самата се държа отговорно и спазвам всички препоръки на Генерала на моето сърце –Мутафчийски, и смятам, че правителството взе супер адекватни мерки, за да бъдат спасени стотици животи", сподели Гери с феновете си.

Прочети цялата публикация