Fakti.bg | 26.03.2020 23:00:40 | 93

Азар: Първият ми сезон беше лош, но изчакайте втория


Еден Азар приема факта, че до момента не се е доказал с екипа на Реал Мадрид и трябва тепърва да оправдае мястото си на „Сантиаго Бернабеу“ след кошмарния първи сезон след трансфера от Челси.

Периодът на белгиеца в Мадрид до момента е изпълнен с контузии и въпросителни около физическото му състояние, а самият той е наясно с това.

„Моят първи сезон в Мадрид е лош, но не всичко е лошо. Това е сезон на адаптация. Ще бъда оценяван във втория си. От мен зависи следващата година да съм в добра форма“, сподели той пред RTBF.

“Групата е добра. Срещнах нови хора. За мен е страхотен опит. Все още имам 4 години от договора, надявам се да съм в добра форма.“

Относно ситуацията с коронавируса, Азар коментира: „Не казвам, че не мога да наваксам, но съм вкъщи, никой не идва, не можем да виждаме никого. Малко съм уплашен като всички останали, но особено трябва да внимавам да не го предам на друг човек, това е най-опасното. Трябва да се грижим за себе си. Притеснявам се за по-слаби хора, които имат проблеми.“

Прочети цялата публикация