Fakti.bg | 09.04.2020 09:26:19 | 62

Черната Златка с тъпа подигравка с ген. Мутафчийски (СНИМКА)


Експлеймейтката, която от месеци насам е силно запалена по фитнеса, Златка Димитрова показа гражданската си позиция относно извънредните мерки в страната ни и личната си симпатия към ген. Мутафчийски, предава Шоу Блиц.

Тази явна демонстрация обаче я вкара в обсега на злобни коментари, които все още не утихват. В социалните мрежи са силно възмутени от действията на скандалния модел и я осъждат с масово порицание.

Черната Златка и новият ѝ любовник си направиха тениски с лица на генерала и надпис "остани си вкъщи". И написа: "Зад усмивките понякога се крият тежки мисли и моменти. Намираме се в изключително труден период. На всички ни е неприятно да нямаме свободата, с която бяхме свикнали. Страхуваме се от утрешния ден, въпросите са повече от отговорите. Всеки казва, че и това ще мине. Ще мине, но по-важно е какви поуки ще останат след това. Нека оценим живота, здравето, близките си, шансовете да прегърнеш някой или просто да му стиснеш ръката. Нека се смирим, да бъдем по-разбиращи и добри. Вече да не бъдем просто хора, а човеци".

Хората в интернет пространството недоволстват от факта, че точно скандална плеймейтка ще ги учи на съвест и ще се опитва да налива мозък в главите. "Какво безобразие е да си сложиш лика на този човек - ген. Мутафчийски, върху силиконовите си цици, които неведнъж е виждала цяла България", гневят се те хората, запознати с репутацията на Димитрова.

Вижте тази публикация в Instagram.

Зад усмивките понякога се крият тежки мисли и моменти. Намираме се в изключително труден период. На всички ни е неприятно да нямаме свободата, с която бяхме свикнали. Страхуваме се от утрешния ден, въпросите са повече от отговорите. Всеки казва, че и това ще мине. Ще мине, но по-важно е какви поуки ще останат след това. Нека оценим живота, здравето, близките си, шансовете да прегърнеш някой или просто да му стиснеш ръката. Нека се смирим, да бъдем по-разбиращи и добри. Вече да не бъдем просто хора, а човеци! #останетесивкъщи ????????❤️ @kiril_tanev_fitness

Публикация, споделена от ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) на Апр 1, 2020 в 12:01 PDT

Прочети цялата публикация