Fakti.bg | 18.05.2020 12:18:57 | 112

Скритият собственик на Нова ТВ е Пеевски


Вчера казах на левскарите, че "имат късмет" с Борисов. Ето ви поредното доказателство.

Няма как да кажат, че Божков доброволно се е съгласил, условията са кабални, определено непазарни.

В тази паметна записка определено виждам мотив за атака срещу Божков, да му вземат парите, за да ги дадат отново на Пеевски и любимия олигарх на властта Домусчиев.

Няма как да кажат, че такава среща не се е провела.

Няма как да кажат, че договорът е нормален, нито че това влиза в задълженията на премиера и на финансовия министър.

Няма как да кажат, че през подобни договори памперси за "дарлинга" Домусчиев го поддържат в статута на държавен олигарх. Забележете, скритият собственик на Нова ТВ е Пеевски - виждате с просто око по назначенията в нея.

Думата ми е за евроатлантиците, които упорито повтарят мантрата, че имаме късмет с Борисов и че той бори комунистите, тоест себе си. Пеевски и Доган какви са, ако не главните играчи на посткомунистическата номенклатура.

Няма как да кажат, че първенството на България не се решава чрез подобни договори в кабинета на Борисов или други кабинети, а не на терена. Колко подобни договори сте видяли за други отбори? Като дадеш договор за 240 милиона лева - десетгодишен договор на Нова ТВ и на Лудогорец, как да не бъдем за 111 място, и как Нова да не е казионна и как да не предопределиш кой ще бъде шампион за десет години напред, след като нито един друг отбор няма тези финансови инжекции?

Как след всичко това Борисов ще убеди феновете на "Левски" че е левскар?

Той е всякакъв, с всеки отбори, с всеки олигарх, стига да остане на власт.

И накрая - колко струват обвинения от пеевската прокуратура за някакви 700 милиона неплатени данъци, когато с другата ръка са изнудвали същото лица за толкова пари.

Автор: Илиян Василев

Прочети цялата публикация