Fakti.bg | 22.05.2020 14:55:06 | 93

Левски връща акциите в Дубай


Ръководството на Левски е задвижило процедура по връщането на мажоритарния пакет акции на клуба в Дубай, където се укриват Васил Божков и Георги Попов, информира Дарик и Dsport.

86,6% от ценните книжа в момента се намират в офисите на "Герена", но продължават да са с неизяснен статут, след като двамата ги джиросаха на премиера Бойко Борисов с дата 8 май, а миналата сряда Сашо Диков влезе в ролята на куриер и опита да му ги предостави.

След сутрешната публикация във "Фейсбук" на Васил Божков, в която той съобщи, че Наско Сираков "ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна", Левски връща спешно акциите в Дубай и ще се надява по най-бързия начин те да се завърнат отново в клуба с ново джиросване - вече на името на Сираков.

Очаква се докато всичко това не стане факт, легендата и другите фактори на "Герена" да не коментират темата. Всички усилия на ръководството сега са насочени към многото кампании за 106-ия рожден ден на 24 май и към пълното обезпечаване на първия отбор за рестарта на футболното първенство.

Прочети цялата публикация