Crimes.bg | 22.05.2020 15:52:00 | 18

Арестуваха наркобос от Поморие (Подробности)

Полицията арестува 26-годишен наркобос от Поморие

При спецакция в Поморие бе задържан един от големите наркобосове. Арестуван е Александър Луков, който е на 26 години. Той е задържан при спецакция, по време на която е разбито наркодепо в складовата база в морския град, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

Разследващите са се натъкнали на цяла палитра от забранени вещества. В наркдепото е открито голямо количество марихуана, 104 броя екстази и голямо количество метамфетамин.

Александър Луков е развил солиден наркобизнес в района. От известно време той е бил наблюдаван от спецполицаите. Към момента те разполагат със солидни доказателства срещу наркобоса.

Повдигнато е обвинение срещу Александър Луков по чл.354 ал.1, според което го грози затвор в период от две до осем години, пише БЛИЦ.

Положението на младия мъж се усложнява от факта, че той е извършил деянието в условие на изпитателен срок заради предходно престъпление и последващо осъждане.

Александър е бил съден за разпространение на наркотици.

Днес е разгледан мярката му за неотклонение от съда в Бургас. Взето е решение за налагане на постоянен арест. Магистратите са на мнение, че младият мъж може да извърши друго престъпление.

Той е поискал да остане под домашен арест, но съдът е взел решение да бъде върнат в ареста.


Прочети цялата публикация