Fakti.bg | 23.05.2020 11:22:01 | 53

Президентът на Ливърпул призна, че клубът е допуснал сериозна грешка


Президентът на Ливърпул Том Уорнър призна, че клубът е допуснал сериозна грешка, след като обяви, че ще се възползва от програмата на Британското правителство по повод кризата с коронавируса.

От „Анфийлд” съобщиха, че ще кандидатстват за държавни средства, само седмица, след като обявиха печалба от 42 млн. паунда за изминалата година.

Решението на „червените” доведе до сериозни критики от свои и чужди, като впоследствие от клуба осъзнаха, че са допуснали гаф и обявиха, че се отказват от намеренията си.

„По-добре е човек да признае грешката си, отколкото да се запъва. Надявам се, че хората знаят, че нещото, което наистина е важно на нас е да подкрепяме нашите фенове, нашите фенове и нашия клуб по начин, който е устойчив”, сподели Уорнър.

„Ситуацията, в която се намираме всички е ужасна. Да се надяваме, че някой ден ще има ваксина и ще можем да се върнем към радостта да бъдем на стадиона и да гледаме елегантната игра на велики футболисти. Най-важното нещо в момента е безопасността и Висшата лига работи върху протоколите. Има обаче пропаст в живота на толкова много хора. Футболът е в основата на техните мечти и надежди”, каза още той.

Прочети цялата публикация