Fakti.bg | 21.11.2020 07:27:40 | 168

Екатерина е първият сигурен финалист в "Игри на волята"


Невиждан до сега сблъсък между двама чистокръвни Рибари имаха възможността да наблюдават зрителите в „Игри на волята: България“.

Поредицата от четири загуби принуди синьото племе да изпрати двама от своите членове на Арената и Екатерина и Николай получиха тежката задача да премерят сили в битка за оцеляване. Двамата излязоха с готовност да се борят за мястото си сред най-добрите играчи, но изпитанията по многокомпонентното трасе обтегнаха до краен предел нервите на Николай и той отказа да завърши дуела.

В съюзническия двубой Йоанна и Чудомир имаха задачата да подредят части от тетрис в идеален куб. За първи път в историята на „Игри на волята: България” съюзниците се провалиха и след двучасови неуспешни опити за редене, те не успяха да доведат до край предизвикателството и да дадат предимство на нито един от двамата заплашени от напускане.

За пръв път в историята на Игри на волята, НИКОЙ няма да вземе Предимство!???? Катя и Николай имат равни шансове за успех...или провал!⚔️

Публикувахте от Игри на волята: България в Петък, 20 ноември 2020 г.

След това, номинираните стъпиха на Арената. Двубоят изискваше от тях търпение, находчивост, бързина и остър ум. Николай поведе след преминаването през първото препятствие, но Екатерина бързо навакса и завоюва малка преднина при втория елемент.

Сервитьорът и модел опита да запази позицията си, нарушавайки правилата и получи наказание, което го забави с една минута. Липсата на търпение и трудностите, които изпита с препятствието, го извадиха от психическо равновесие, а след това и от играта по негово собствено желание. Това негово решение накара Катя сама да завърши предизвикателството, тъй като по правилата битката трябваше да бъде завършена. „Тук разбрах, че мога да бъда такъв, какъвто съм и в реалния си живот. Каквото ми е на сърцето, това ми е и на езика. Горд съм от себе си!”, заяви категорично Николай, напускайки Арената за последен път.

Победата на йога и ски инструкторката ѝ донесе имунитет, с който се класира в последната седмица от надпреварата и по този начин стана първия сигурен финалист в „Игри на волята: България”.

Екатерина, Николай, тази битка ще изпрати един от вас право вкъщи, а другия право на ФИНАЛ!???????????? Готови или не, време е - СТАРТ!????????????

Публикувахте от Игри на волята: България в Петък, 20 ноември 2020 г.

„Много ме е яд, че се предаде. Не съм очаквала изобщо, че Николай би се отказал. Вече имам 380 гроша, но радостта ми след такава битка е малко горчива”, каза Екатерина след края на двубоя. Междувременно в Резиденцията Жътварите вече обмислят възможни сценарии за развитието на предстоящите битки, а Рибарите тръпнат в очакване да разберат кой ще се завърне. Финалът е все по-близо и всяка победа е от значение, а предстоящата седмица ще поднесе и на двете племена много изненади и неочаквани обрати. Кое от тях ще бъде победител в последната Териториална битка за сезона и защо зрелищният капитански сблъсък във вторник ще се окаже решаващ, както никой досега, предстои да разберем.

Прочети цялата публикация