Fakti.bg | 21.11.2020 10:18:35 | 120

Джулиани прекършва гръбнака на организираната престъпност в Ню Йорк


Ако още не сте видели снимки на течащата боя за коса по оцъкленото лице на Руди Джулиани, значи живеете на друга планета. Защото на тази целият световен медиен мейнстрийм ни заля с новинарско цунами, от което адвокатът на Тръмп изглежда като жалко изперкало старче.

Не мога да скрия, че ме полазват тежки, тежки съмнения. Не знам, драги зрители на това скъпо риалити, кое е добро и зло вече. Но знам някои факти, които искам да ви споделя. Преди да стане адвокат на дявола Рудолф Уилям Луис Джулиани е човекът, който прекършва гръбнака на организираната престъпност в Ню Йорк през 80-те и 90-те.

Да, този бесен стар питбул с течащи бакенбарди, който виждате сега е същият онзи, който лично е остъргал мафията от Голямата ябълка. И не просто обръща историята на града... а на Америка, на света. “Без Джулиани и до днес щяхме да живеем в гангстерски рай”. Каза ми го лично Последният принц на мафията Майкъл Франчезе, капо на нюйоркската фамилия Коломбо (и по странни холивудски стечения на обстоятелствата наш семеен приятел), когото лично Джулиани праща в панделата.

Едно кораво ирландско коп$ле, което приема нещата лично, това е всичко от което е имал нужда Ню Йорк, за да скопи американската Коза Ностра. Не случайно Тръмп заложи на него. И на 76 питбулската му захапка не помръдва.

Сега... ще ви призная, че и аз самата съм объркана. Затова не знам как да отговарям на десетките съобщения на лични, които продължавам да получавам от българи от цял свят. Българи, които тайно се надяват, че Тръмп ще обърне играта в последния момент и нещо като Роки ще се надигне със сетни сили и ще забие един в мутрата на Дълбоката държава.

Пичове, да ви кажа... не съм сигурна дали има Дълбока държава, не мога да се закълна, че вирусът е инженерно дело, не вярвам, че целият този водевил е сценарий на едни мрачни сили, които искат да ни чипират и да ни джендеросат децата. Но в едно съм убедена... ба$и колко по-евтино щеше да им излезе ако вместо корона криза и световна медийна война бяха направили един генно модифициран Кенеди на 21-и век!

Бе един готин мъж в разцвета на силите си и открито чело, който да излезе и да каже: Не може повече така! Америка не може да си позволи този позор да търпи за президент расист, сексист, ейджист, патологичен лъжец и егоманиак, който отрича глобалното затопляне и ни връща в средновековието! Имаме да градим нов свят без глад и предразсъдъци! Нови галактики ни чакат да ги завладеем. Стегнете се! Нов свят се гради с нови лидери.

Ба$и, досега да бяхме забравили за Тръмп. Мда, няма как да не ни полазват съмнения в силите и доброто на американската демокрация, при положение, че с цяла корона война и всички медийни сили на Горната и Долната земя още не могат да остържат Оранжевия. И като ме питате да ви кажа... тръмпизмът ме отвращава, но ме кефи как Тръмп ги прави да си говорят самички.

Уебсайт на автора: https://irinadiamant.com/

Ирина Асиова-Диамант в YouTube

Прочети цялата публикация