Fakti.bg | 25.11.2020 16:33:05 | 139

Какво се случва с Гери-Никол? (СНИМКИ)


Открай време певицата Гери-Никол обработва снимките си в социалните мрежи до неузнаваемост. Оказва се, че поп иконата изглежда коренно различно на не „пипнати” кадри. Тя определено може да бъде определена като „дебела” спрямо стандартите на обществото, в което живеем днес. „Уикенд” се натъкна на снимка от фен на изпълнителката, на която варненката изглежда много ниска, набита, с пълни крака и коремче.

Съвсем различен е видът на изпълнителката на „Яката дупара” на фотосите, които тя сама публикува в социалните мрежи – дълги и почти анорексични крака, плосък корем и слабо лице, което няма нищо общо с действителния ѝ вид.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

Феновете на певицата пресмятат на око, че сваля поне 10-12 килограма от тялото си с фотошоп. Певицата има проблеми с теглото си още от 18-годишна, като покрай любовта си с ММА боеца Даниел Илиев се бе вталила, но сега раздялата явно не ѝ се отразява добре. „Каква яка дупара, тя направо си има дебел гъз”, казал по неин адрес бияча малко преди да се разделят, се говори в светски среди.

Прочети цялата публикация