Fakti.bg | 14.09.2021 16:28:17 | 81

Братът на Кейт Мидълтън се ожени за французойка


След като два пъти отложи сватбата си заради пандемията, братът на Кейт Мидълтън - Джeймс каза "да" в събота на Ализе Тевене. Двамата се врекоха във вечна любов във Франция, пише "Daily mirror".

"Няма думи, които да опишат колко съм щастлив. Вече сме Г-н и г-жа Мидълтън.

Вчера се ожених за любовта на живота ми, в присъствието на семейството ми, приятелите и разбира се няколко кучета в красивото селце Борм ле Мимоза", написа 34-годишният младоженец в "Instagram", където има 211 000 последователи.

Двойката се сгоди през септември 2019, припомня сп."People", но церемонията все се отлагаше заради небивалата пандемична ситуация.

По-малкият брат на Кейт оповести през май 2020 г., че първият опит за сватба се отлага. После той отведе любимата си на романтична почивка в Сицилия и каза, че след два локдауна, котило кучета от кокер шпаньола Ела, едно обръсване на брадата, стартиране на нова компания - вече няма търпение бракът да бъде сключен.

През 2018 г. майката на Джеймс, Кейт и Пипа - Карол Мидълтън сподели, че се надява надява някой ден да има "прекрасна снаха".

Любовта към животните, и в частност кучетата, свързва Джеймс, и Ализе, която е финансов анализатор.

Той разказа, че кокерът му Ела отишъл да се гали в Ализе, в клуб в Северен Кенсингтън, докато и двамата били на срещи през лятото на 2018 г. Оттогава са неразделни.

"Наистина съм благодарен на Ела, че донесе толкова много щастие в живота ми", каза Джеймс, който има компания за кучешки храни Ella & Co.

Той признава, че кучето му много му помогнало когато се борил с депресията и е било движеща сила в мотивацията да създаде марката храни.

Двамата с Ализе си имат и нов дом.

Смята се, че Кейт, принц Уилям и техните деца -Джордж, Шарлот и Луи са били на сватбата.

Сестрата на кейт и Джеймс - Пипа се омъжи през 2017 г. за предприемача Джеймс Матюс и вече има две деца.

Прочети цялата публикация