Fakti.bg | 04.04.2021 04:00:01 | 133

Вашият хороскоп за днес, 04.04.2021 г.


хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще имате нужда от по-голяма доза търпение, все ще се намери кой да ви ядоса. Няма начин, денят е такъв особен, изборен, натоварен с очаквания. Бъдете философи, почетете история, там ще намерите отговорите за днешния ден.

Телец

Не е от най-лесните ви дни. Всичко ще се случва трудно и с цената на много усилия, а само една (не)обикновена неделя. Гласувайте, покажете, че ви пука какво се случва и покажете накъде искате да върви страната ни.

Близнаци

Много подходящ момент да се откажете от вредните си навици. Излишъкът от енергия може да ви накара да действате необмислено. Усеща се желанието ви за конфликти, овладейте го. Самооценката ви днес може да се окаже доста измамна.

Рак

Адът - това са другите е казал философът. Днес ще виждате света точно по този начин. Дали не е време да се обърнете на другата страна? Понякога трябва просто да се отдръпнете, за да покажете какво мислите.

Лъв

Каквото и да става, все пак е неделя, а неделята е празник, макар и белязан с избори. Човек през този ден е най-добре да бъде себе си и да следва мечтите си. Е, ако се налага да убеждавате някого в нещо, да води важни разговори, трябва да го сторите именно днес.

Дева

Склонните сте да виждате конспирация навсякъде и във всичко. Въпросът е не дали това е вярно, а с какво ви помага това знание точно на вас. Дали не е по-лесно просто да отидете и да гласувате напук на всякакви конспиративни теории, поемете собствената си отговорност.

Везни

Малко по-емоционален е този ден, макар че само вие си го знаете. Семейството ще ви провокира без дори да разбере, а вие трябва просто да реагирате по някакъв начин. Не затаявайте каквото и да било, изразете го.

Скорпион

Стягайте багажа и тръгвайте нанякъде, просторът мами навън, а и душата ви жадува за простор. Пролетта започва да разцъфтява, а с нея и коктейлът от хормони силно ви замайва. Просто тръгвайте навън и не му мислете много.

Стрелец

Неделя, не изпадайте в безсмислени самоанализи. Светът очаква да направите нещо специално, забележително, като например да гласувате. Покажете, че ви пука и имате мнение, покажете, че от вас зависи.

Козирог

Имате страхотни планове за днес, но може да ги провалите поради разточителност. Може да зарадвате онези, които обичате и като измислите нещо забавно, не е нужно непременно да влагате купища пари. Това, на което ни научи последната година е, че можем без много неща и има много варианти човек да направи нещо добро, смислено и красиво.

Водолей

Интересен ден и не само заради необичайните избори и въобще заради странната обстановка, в която живеем. Едновременно ще ви се иска да кажете и да, и не за едно и също нещо. Важно е да си намерите центъра, ще успеете ли...

Риби

Чаровни сте, не ще и дума, но сте склонни да използвате чара си, за да направите някои дребни пакости. Е, ако не прекалявате, всичко ще е наред, ако не се вдетинявате твърде много.

Прочети цялата публикация