Fakti.bg | 13.05.2021 04:00:15 | 75

Вашият хороскоп за днес, 13.05.2021 г.


хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Моментът не е подходящ да се отдавате на черни мисли и да се чувствате като жертва. Позволете си да се порадвате на живота, живейте за мига.

Телец

Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано, пребройте до десет.

Близнаци

Трудно ще приемате съвети и наставления, а е добре да се съобразите, особено ако става дума за пари. Безцелните разговори ще ви изнервят. Важно е да виждате резултатите от усилията си.

Рак

Днес ще сте изключително отзивчиви и готови да удовлетворите потребностите на всеки, който ви помоли, а дори и без да ви моли. Хубаво ще им е на другите да се навъртат около вас, докато не започнете да се обиждате. Не се превръщайте в глезено дете.

Лъв

Днес се учете да използвате интуицията си за практични цели. За вас е важно 'око да види, ръка да пипне', но разберете, че има и неща отвъд това разбиране и те работят не по-малко силно.

Дева

Бъдете конкретни, бъдете практични, търсете резултати. Трудно ще ви е да не теоретизирате през повечето време, но днес е ден за действие, не се помайвайте и не говорете наляво и надясно.

Везни

Идеята за цялостност и свързаност е толкова близка до тази за постигане на някакъв резултат. Просто следвайте целта си, бъдете фокусирани и не позволявайте на чувствата да замрежват визията ви.

Скорпион

Далеч, по-далеч, отвъд, днес това е вашата посока. Можете да стигнете на невероятни места, да откриете уникални неща и хора и да се почувствате по-големи от това преживяване.

Стрелец

Днес доверието в другия ще е вашата магия и вашият кръст. Позволете си да повярвате, позволете си да допуснете някой друг до себе си. Откритостта и доверието в другия ще ви спестят много бъдещи разочарования.

Козирог

Човек не всякога може да избегне поражението, но не е длъжен да приеме капитулацията. Просто приемете нещата каквито са, вземете ценното, научете урока и тръгнете отново напред.

Водолей

Днес ще се опитвате да разделите света на съставните му части, да ги проанализирате, преподредите, разберете, оцените. Доста сложна задача. Не се учудвайте, ако вечерта ви е тежко на главата.

Риби

Днес ще се въвличате във всякакви творчески процеси. Съревнованието ще ви стимулира и възбужда желанието ви за изява. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, светете, радвайте света с творчеството си.

Прочети цялата публикация