Fakti.bg | 15.05.2021 08:57:04 | 95

Загорчич: Футболистите ми трябваше да ме успокоят много по-рано


Треньорът на Славия Златомир Загорчич призна, че се е надявал играчите му да решат мача с Монтана още по-рано и да го успокоят. Той добави, че е трябвало "белите" да вкара още 2-3 гола. Специалистът обяви, че иска тимът да се спаси директно.

"Това, което го направихме във Велико Търново, сега направихме същото. Играхме търпеливо, вкарахме голове и спечелихме мача. Това е начинът, по който трябва да играем. Ако не се раздаваме всички на терена и на пейката, нещата в Славия няма да се получат. Сега вървим добре, но ще видим", заяви той.

"Ние се опитваме да вкараме голове всякак, не само на контраатака. Важно е топката да върви бързо. Не съм доволен от това, което показахме в последните 15 минути. В определени моменти имаше малко егоизъм. Трябва да вкараме още 2-3 гола и спечели по-убедително", каза Загорчич. "Трябва по-рано да ме успокояват футболистите", добави още той.

"Ще видим в следващите два мача дали сме влезли в ритъм. Има голяма умора в играчите. Имаме контузени хора в защита, Андреа Христов и Петър Патев. Там виждам проблема. Надявам се бързо да се възстановим и да се подготвим за Ботев Враца", обясни той. "Желание за работа трябва да имаме всички. Искам максимума от играчи. Искаме да се спасим директно", завърши Заги.

Прочети цялата публикация