Fakti.bg | 16.05.2021 21:30:12 | 89

15 съвета към мъжете за незабравима френска любов


За съжаление, добрите любовници са рядкост. Те са страстни, знаят какво точно доставя удоволствие на жените и не е необходимо да бъдат напътствани, пише dnesplus.bg. Наясно са кога наближава кулминацията и кога трябва да забързат темпото. За тях сексът не е табу, а сливане. Имат въображение, което умеят да използват и не се срамуват от случващото. В секса виждат не само страст и задоволяване, а и чисто щастие.

Има много мъже, които са добри в секса, но не всички умеят да правят френска любов. Някои я правят задоволително, други – просто, защото трябва. Господа, не забравяйте, че дамите усещат това. За да сте перфектен любовник трябва да доставяте удоволствие на жената с френска любов.

Казвайте на жената, че е красива отдолу

Много жени се срамуват да показват голите си тела. Притесняват се заради недостатъците си, имат задръжки и комплекси. Без значение с каква жена сте и от колко време сте заедно, не забравяйте да ѝ казвате, че е красива. Не просто, че има красиво лице и бюст, а че е прекрасна отдолу.

Забавете темпото и се насладете на това, което правите

Погледнете красивата гледка, която е пред очите ви в онзи момент. Жената е уникална, заради това което има между краката си. Всяка е с различен размер, форма, цвят, аромат. Оценете жената до вас, разгледайте я и я накарайте да се почувства специална.

Говорете ѝ

Не е тайна, че жените обичат да говорят, дори и по време на секс. Освен това, обаче, харесват, когато и мъжът говори. Когато общувате с жена е много по-лесно тя да изключи съзнанието си и да се наслади максимално на удоволствието от секса. Така, че не забравяйте, докато я галите да и говорите.

Прокарайте език и намерете клитора

Разтворете срамните ѝ устни с пръсти. Оближете ги и се насочете към клитора. Всяка жена има различен по размер клитор, така както пенисът при мъжете е с различна дължина и дебелина. Разтворете я като цвете и истинския цвят ще се открие в пълната си красота.

Докосвайте с мокри пръсти

Винаги я докосвайте с мокри пръсти там долу. Оближете ги, сложете лубрикант или кокосовo масло. Уверете се, че пръстите ви са мокри преди да докоснете клитора ѝ. По този начин предизвиквате по-силна реакция и го правите по-чувствителен на допир.

Може да ѝ причините болка, ако сте със сухи пръсти. Ако клиторът набъбва, увеличава размера си и се зачервява, то това е ясен знак, че е достатъчно възбудена. Не забравяйте, че това е деликатна зона и трябва да се отнасяте нежно с нея.

Бъдете бавни и я дразнете

Правилният път към женския оргазъм е този, който се минава бавно. Облизвайте вътрешната част на бедрото, целувайте я така, както целувате устните ѝ. Засилете напрежението.

Заигравайте си

Сгушете лицето си долу. Ще видите как тя самата ще се притиска към устните ви. По този начин ви показва, че иска да получи повече от вас.

Нежни целувки

Първо я целувайте нежно, а след това грубо. Използвайте езика си, за да разделите срамните устни и когато се отворят я ближете нагоре и надолу по плътта. Може би ще помогне, ако си представяте, че ядете нещо много вкусно и деликатно, което не искате да похабите.

Използвайте максимално езика си

Прокарвайте език по клитора ѝ. Следвайте едно и също движение по-дълго време, по този начин ще се възбуди максимално. После можете да разнообразите с кръгови движения – така ще я накарате да се чувства божествено. Не забравяйте, че клиторът изисква най-голямо внимание, но доставя най-голямо удоволствие. Усетете с езика си, увеличавайте натиска и скоростта постепенно.

Смучете

Направете няколко бързи докосвания, закачайте клитора с върха на езика си, след това се отдалечавайте. Това ще накара всяка жена да изтръпне. Несъзнателно жените оформят устата си в буквата О, когато са близо до оргазъм. Смучете нежно и се вгледайте в лицето ѝ, за да сте наясно с нейната реакция. Дори да смучете по-дълбоко, го правете внимателно! Ако жената повдига таза си във въздуха това е знак, че напрежението расте. В случай, че се върти и движи дупето си, знайте, че е стигнала почти до края. Продължавайте! Не пускайте клитора ѝ.

Добавете пръсти

Още нещо, което трябва да направите, за да засилите удоволствието на жената. Вкарайте пръстите си и продължете да смучете. Докато правите френска любов, пенисът ви е далеч, затова използвайте пръстите си вместо него. Няма шанс това да не ѝ хареса. Вкарайте един, два, че дори и три пръста и то толкова дълбоко, колкото вие прецените. Не забравяйте да навлажните пръстите си. В началото започнете бавно като постепенно засилите темпото. Опитайте се да усетите нейния ритъм. Самата тя ще се движи и ще вкарва пръстите ви вътре в себе си. Ускорявайте, когато тя го прави и слушайте дишането ѝ.

Следвайте знаците, които предвещават нейния оргазъм

Оргазмът на всяка жена е уникален. Някои свършват много бурно, други – кротко и тихо. За да сте перфектен любовник, трябва умеете да разпознавате симптомите на предстоящия оргазъм.

Не спирайте, когато оргазмът започне

Продължете с това, което правите, когато тя започне да свършва. Така ще направите оргазмът ѝ по-дълъг и незабравим. Когато оргазмът започне, натиснете езика си към клитора, движете го и го вкарайте във вагината. Преместете внимателно пръстите си, ако все още са вътре. Много е важно жената да усеща, че има нещо във вагината ѝ. Ако направите всичко, както трябва, тя може да получи няколко последователни оргазма.

Анално проникване

Има жени, които обичат чувството за пълно проникване. Вкарайте пръст в ануса ѝ и леко раздвижете. Ще усетите мускулните съкращения, които се получават по време на оргазъм. Вие решавате дали ще пъхнете пръст или език.

Следоргазмена вълна

След като е стигнала до края, не я зарязвайте. Тя има нужда от още любов. Целунете я, говорете си с нея, галете гърдите ѝ, бъдете чувствени.

Оралната любов е едно от най-интересните сексуални преживявания, но е нужно и двамата да нямате скрупули и да го правите добре. Отделяйте повече време за орални ласки, практикувайте по-често.

Прочети цялата публикация