БНР | 10.06.2021 04:39:10 | 67

Връчват годишните награди за социалноотговорен и устойчив бизне


Българският форум на бизнес лидерите ще обяви годишните награди за социалноотговорен и устойчив бизнес. Отличията на церемонията ще връчат министри от служебния кабинет и кметът на столицата, Йорданка Фандъкова.

Наградите за отговорен бизнес са традиционно признание за компаниите и техните успешни и вдъхновяващи кампании в полза на хората и обществото, осъществени през миналата година и при безпрецедентната солидарност в условията на пандемията.

Близо 80 компании от всички сектори на икономиката участват в конкурса, който номинира 111 проекта в 6 категории, сред които инвеститор в обществото, инвеститор в знанието и инвеститор в човешкия капитал и условията на труд.

Очаква се отличията да връчат министрите на икономиката Кирил Петков, на финансите Асен Василев, на образованието и науката професор Николай Денков и на труда и социалната политика Гълъб Донев.

Специалната награда на британското посолство за принос на служителите към компанията ще връчи ръководителят на Отдела за международна търговия Тим Буйсерет.


Прочети цялата публикация