Fakti.bg | 11.06.2021 04:00:19 | 160

Вашият хороскоп за днес, 11.06.2021 г.


хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен, странен, необичаен ден, облечен в сивия костюм на ежедневието. Душата ви ще плаче за приятел, за споделяне, за близост, но по-далеч от личното пространство.

Телец

Резултатите ще са онова, което ще ви провокира и задвижва днес. Бъдете фокусирани, бъдете концентрирани и действайте. Вярвайте в силите си и нямам как да не успеете.

Близнаци

Месецът с най-дългите дни, месецът с най-голямото очакване, очакването на лятото. Въздухът ще гали лицето ви, косите ви и всичко ще изглежда толкова близко и познато, а същевременно и ново мамещо. Ден за приключения.

Рак

Бъдете по-внимателни в думите и делата си. Напълно е възможно някой да реши, че сте му пречка в живота и да се опита да ви навреди по всякакъв начин.

Лъв

Ден, в който ще трябва да направите известни компромиси в името на разбирателството. Осланяйте се на чувството си за хумор в отношенията си, ако всичко стане твърде комплицирано.

Дева

Денят е свързан с известно напрежение, но пък удовлетворението, което ще изпитате от свършената работа си струва. Можете спокойно да изхвърлите някои ненужни неща от живота си.

Везни

Денят би бил удовлетворяващ за вас, ако не драматизирате нещата повече от необходимото. Успешен ден за контакти с млади хора и още по-подходящ за развлечения.

Скорпион

Денят ще ви предложи възможности да се погрижите за дома и семейството. Е, малко разногласия не са изключени, но нали те са солта на живота. Гледайте да не пресолявате много нещата.

Стрелец

Малко странно и неадекватно ще се чувствате на моменти и добре, че е петък, краят на работната седмица. Не очаквайте всички да правят нещата по правилата, а още по-малко да ви разбират. Просто отпуснете за малко контрола.

Козирог

Материални придобивки - може би, но затова пък ще оцените истински нещата, които имате. Понякога е добре да си давате сметка колко всъщност много неща имате, макар и не материални.

Водолей

Ден за реализация на мечтите, като например - да насадите цветенца или да пуснете хвърчило, или пък да стигнете до морето, или пък да направите на някого подарък. Каквото и да е, важното е да има материално изражение, пък било то и саморъчно направена картичка.

Риби

Мистика и тайни ще витаят днес във въздуха, а способността ви да изучавате света със сетивата си и днес ще работи във ваша полза. Просто ще трябва да слушате интуицията си.

Прочети цялата публикация