Fakti.bg | 26.07.2021 21:30:28 | 98

Червенокосите жени обичат най-много нетрадиционния секс


Традиционният секс се практикува от повечето двойки. Някои хора обичат да правят нестандартни неща, но за кратко. Но е установено, че цветът на женската коса влияе на сексуалното удоволствие. Без значение дали е боядисана или естествена. Постоянно хората се чудят дали русокосите жени или брюнетките са по-палавите в секса. Но отговорът на този въпрос е съвсем различен от очакваното: червенокосите обичат най-много нетрадиционния секс. Защо всъщност е така?

Според сексолозите естественият цвят на женската коса има пряко отношение с нейната сексуалност и чувствителност. Като честота червенокосите жени правят секс два пъти повече от останалите жени с други цветове на косата. И колкото и да е странно, русите дами са едни от най-пасивните в леглото от всички. Според специалистите това е така, защото на русата жена ѝ се носи славата като на лека и не много умна. Самата жена е наясно с това мнение за нея и нарочно гледа да стои на дистанция от него. Това я прави доста недостъпна, когато някой мъж иска да я покори в леглото. Русите жени имат винаги по-високо самочувствие и мислят, че са най-красивите от всички. По този начин те изискват много повече от силния пол, като тази взискателност понякога е неизпълнима от мъжа и води до крах в сексуалните им взаимоотношения.

Не така стои въпросът при червенокосите дами. При тях няма никакви неудобства или предразсъдъци. Те са разкрепостени и притежават огнени желания. Винаги показват какво искат и абсолютно винаги получават своето. Те са страстни и темпераментни партньори в секса и въобще не им пука кой какво мисли и говори за тях. Обичат нестандартните преживявания и не ги е срам да си го кажат и признаят. С тях никога не е скучно. Когато мъж види жена с червен цвят на косата, без значение дали е боядисана или естествена, те могат да очакват палави сексуални игри и фантазии, за които дори не предполагат, че ги има.

Червенокосите не обичат традиционния секс, а предпочитат да правят любов на неочаквани места, без да се притесняват, че някой може да ги види или да им каже нещо. Някои консервативни мъже гледат на тях с недоверие, а често пъти другите жени ги критикуват заради това тяхно поведение, но те не се трогват и продължават да си живеят живота така, както си искат.

Мъжете, които обичат нетрадиционните неща в секса, са много щастливи, когато попаднат на някоя червенокоса тигрица. Тяхната връзка е бурна и страстна и по нищо не прилича на традиционните връзки, пише Actualno.com.

Прочети цялата публикация