Fakti.bg | 05.08.2021 22:00:52 | 96

Звезда на Нюкасъл плаща по 100 паунда глоба на ден


Звездата на Нюкасъл Ален Сен-Максимин е глобяван всеки ден за носене на обеци на тренировъчната база на клуба. За това разкри съотборникът му Джонджо Шелви. След преминаването си от Ница през миналото лято френското крило се утвърди като твърд любимец на феновете благодарение на способността си за дриблиране и ексцентричния си характер.

24-годишният футболист привлече вниманието, когато по време на мач си сложи лента за глава на престижна италианска марка , която беше принуден да покрие, за да не наруши правилата за спонсорство на Висшата лига.

Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус веднъж призна, че Максимин е глобяван по 100 паунда всеки ден, тъй като носи обеци по време на тренировките на отбора. Но Шелви разкрива, че изключителната форма на французина на терена му помага да не изпадне в немилост с лудориите си на тренировките.

"Всеки ден го глобяват, защото има обеци и други подобни неща, но ако не беше толкова добър, сигурно щяхте да си имате проблеми , но когато е толкова добър, не искаш да се занимаваш с него“, сподели Шелви.

Прочети цялата публикация