Fakti.bg | 14.09.2021 17:56:45 | 71

Какво прави днес "Робинята Изаура" - години след голите СНИМКИ


Много преди Марисол, Есмералда и Касандра българската публика имаше възможност да проследи живота на робинята Изаура от едноименния роман на Бернардо Гимараеш. Тази бразилска сапунена опера чупи рейтинги, постига световна популярност и бележи кариерата на актрисата Луселия Сантос.

Днес 63-годишната бразилка е сред най-големите телевизионни звезди и е изключително активна в защитата правата на човека, пише Труд.

„Робинята Изаура“ е бразилска теленовела, заснета през 1976 г. базирана на едноименния роман на Бернардо Гимараеш, който разказва историята на младата робиня и нейното търсене на истинската любов и така желаната свобода. Сериалът се радва на значителен успех и се излъчва в повече от 80 страни.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Noveleiros (@novel.eiros)

Главната роля изиграва тогава 19-годишната актриса Луселия Сантос. Образът на робинята Изаура ѝ донася световна слава, но и образ на добро момиче, поради което често ѝ предлагат да играе подобни персонажи.

За да излезе от порочния кръг, тя решава да се снима за бразилското издание на Playboy в началото на 80-те години на миналия век и този ход изненадва феновете ѝ. Успешната ѝ кариера продължава половин век и тя заменя актьорството с продуцентски ангажименти.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sebo do Hit (@sebodohit)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Arquivo Lucélia Santos (@arquivoluceliasantos)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Arquivo Lucélia Santos (@arquivoluceliasantos)

След 20-годишен брак през 1986 година Луселия се развежда със съпруга си Джон Нешлинг, бразилски диригент. Двамата имат син Педро. Актрисата ражда на върха на популярността, 6 години след излизането на „Робинята Изаура“. За това как съчетава кариерата си на актриса и ролята на майка, Луселия казва: "Винаги съм била актриса, свободен човек. Никой никога не ме е принуждавал да стана домакиня и да напусна работата си.

Синът ми ме придружаваше по време на всички заснемания и репетиции, седеше зад кулисите на театъра, докато аз играех. Той беше моят малък спътник, който от ранна възраст разбра какво са киното и театърът. След това порасна и тръгна по своя път. ... той е известен актьор в Бразилия."

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lucélia Santos (@luceliasantosoficial)

Така изглежда днес секс-символът на 80-те Луселия Сантос.

Актрисата поддържа отлична форма и не се срамува да я показва, въпреки че е над 60. Понякога в социалните мрежи качва доста откровени снимки. Признава, че поддържа фигурата си с вегетарианска диета и тибетска медицина.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lucélia Santos (@luceliasantosoficial)

Секс-символът от 80-те се шегува, че единственият мъж за когото днес би се омъжила е Ричард Гиър, който също като нея изповядва будизма. „Няма да променя свободата си за нищо на света. Освен ако Ричард Гиър, който изповядва будизма, не се появи в живота ми", заявява тя в интервю.

В ежедневието си бразилката е много скромна. Предпочита дънки и тениски, използва обществения транспорт и няма огромен персонал от прислужници, дори и камериерка, въпреки че живее сама в голяма къща. Свободното си време прекарва в компанията на своята внучка Каролин.

Прочети цялата публикация