Fakti.bg | 16.10.2021 16:29:12 | 148

Как да накарате мъжа да направи всичко, което искате


Всяка жена мечтае за мъж, който изпълнява всичките ѝ желания. И макар да си мислите, че това не може да се случи с вашия мъж, грешите. С помощта на малко женски чар и точните фрази това е напълно постижимо.

Ето какво точно трябва да направите, за да го накарате да направи това, което желаете, пише actualno.com.

1. Използвайте техниката „спаси принцесата си“

Всеки мъж иска да изглежда като силен спасител в очите на любимата си. Но за да го накарате да направи това, първо трябва да си признаете, че имате нужда от помощ. Съвременната жена е свикнала да разчита само на себе си и на практика лишава мъжа от възможността да стане герой в нейните очи.

2. Оценявайте изненадите му

Много жени обичат изненадите, но въпреки това не показват на мъжете си, че изненадващите жестове от тяхна страна са им приятни. Ако искате любимият ви да направи нещо, направете му намек за това и не след дълго той ще ви изненада. Но просто трябва да му покажете, че изненадите му ви харесват. Това ще го стимулира да продължи да ви изненадва и в бъдеще.

3. Накарайте го да повярва, че това е негова идея

Нека любимият ви да се почувства специален. Така той самият ще започне да се интересува какво точно искате.

4. Понякога учтивото обяснение е достатъчно

Може да изглежда странно, но понякога просто трябва да му обясните подробно защо това е важно за вас. Със сигурност няма да може да ви откаже. 5 качества, които мъжете мразят в жените

5. Похвалете го

Не си пестете комплиментите към него. Така ще го накарате да се чувства специален и много скоро ще станете неговата принцеса.

6. Целунете го

Целувката е очевиден намек, че го желаете и че имате нужда от него.

7. Научете се да давате, само така ще получавате постоянно

Един от вселенските закони гласи, че за да получите, първо трябва да дадете. Започнете да го спазвате и резултатите няма да закъснеят.

Прочети цялата публикация