Fakti.bg | 21.10.2021 11:54:38 | 94

Кралицата на силиконките ядоса феновете си (СНИМКИ)


Най-известната силиконка Мариана Маринова знае как да поддържа интереса към себе си. След като конкурсите ѝ за най-натъпкана със силикон моделка и за най-голямо дупе вече не са интересни, бившата участничка във "Фермата" реши да започне нов фотопроект посветен на разнообразната красота - “Красота без граници”, пише HotNews.

Заради него тя се щракна с плюс сайз модела Веси Маринова, която тежи близо 100 килограма, въпреки че е само на 20 години.

Въпреки че Маринова изказва възхищението си от пълното момиче, което нямало силикон и се чувствало добре в тялото си, последователите на Мариана изригнаха срещу нея и партньорката ѝ на кадрите.

Всички са категорични, че една млада жена не бива да е с толкова сериозно наднормено тегло не толкова заради начина, по който обществото ще гледа на нея, а защото това води да много сериозни проблеми-диабет, изменения на опорно-двигателния апарат и т.н.

„Спрете да насърчавате/промотирате затлъстяването. Не е окей. Мерси“, гневи се потребител в инстаграм.

„Как 20 годишно момиче 100 кг се вижда на 30 ? Кръвно, метаболитен синдром, диабет... тия неща никак не са безобидни и са много вероятни“, предрича друг.

„Да се лансира, оправдава и насърчава затлъстяването и наднорменото тегло е меко казано нередно. Момичето е направило личен избор, това не значи да се пробутва на обществото. Тези тлъстини в тези количества са преди всичко болест и проблем“, категоричен е трети.

Прочети цялата публикация