Fakti.bg | 13.05.2022 21:30:09 | 96

Жена си сложи презерватив на крака, за да ...


Всички знаем колко е важно по време на секс да използваме презерватив. Е, ако планираме бебе, то той разбира се е излишен.

За съжаление, дори и днес, знаейки рисковете от болестите, предавани по полов път, много хора – най-вече подрастващите, които тепърва започват сексуалния си живот, отказват да използват презерватив.

В повечето случаи вина за това имат мъжете.

„Членът ми е прекалено голям и не мога да сложа презерватив“; „Много ми е дебел – няма да влезе“; „Усещането с него е кофти!“; „Ще се изхлузи“ - това са само малка част от оправданията, които представителите на силния пол могат да измислят само и само да не използват презерватив.

Е, именно в тяхна чест се появи TikTok видео, което буквално взриви социалните мрежи. На него се вижда как жена „обува“ презерватив на крака си.

@theel_inloser

What a fancy thigh high, right? That’s all

♬ Condom On Your Tongue - Marvin Sease

„Взех първия презерватив, който намерих в магазина. Не бе на специална марка, не бе и специален – оребрен, тънък, за големи членове и т.н. Дори и лубрикант не използвах, а го разгънах почти до коляното ми“, казва момичето.

„И какво излиза – и най-обикновеният презерватив е достатъчно голям, че да побере и слонски член, ако трябва“, шегува се тя.

Жената обаче обръща специално внимание, че не трябва да си намираме оправдание за това да не използваме презервативи, а да защитаваме себе си и партньора ни.

„Практикувайте безопасен секс – той е най-приятен“, допълва тя.

Видеото ѝ масово започна да се споделя из социалните мрежи и буквално ги подпали. Разбира се, има и стотици коментари, които одобряват оригиналния ѝ начин да насърчава безопасния секс, пише jenata.blitz.bg.

Прочети цялата публикация