Fakti.bg | 23.06.2022 10:00:20 | 232

Като ми пееш Станке ле, кой ли ми те слуша?!


В началото мислех, че има сценарий, стратегия и цел. От днес ми става ясно, че сме в блато с крокодили, които са алергични на светлина. Масивната пропаганда срещу Слави от два месеца, за връзките му с една личност от преди 20 и повече години например, успя да отклони вниманието от биографиите на „разобличителите“ му и да отложи жизненоважните проблеми, които хлопат на вратата.

Това коментира във "Фейсбук" Божидар Чеков.

"Има такъв народ" събра множество, нови млади хора.

Допуснаха се грешки в кастинга. Ситото се оказа продупчено.

Разбираемо е. Липсва им опит и първите успехи ги замаяха. Не познавам Слави. Видян отвън, той има качества на водач, но за да си политик, това не е достатъчно.

Положителното мнение към партията му, което все още съществува, се дължи на сравнението на имотното състояние на тези нови политици от "Има такъв народ" с останалите партии. Всички, с изключение на ИТН, членове на коалицията са издънки от порочния български преход.

Токсични остатъци от привидния сблъсък СДС-БСП от времето на Иван Костов. Повечето от тях са участвали в разграбването на държавата и поделянето ѝ. Поради това момчетата на Слави им са трън в очите. Никой от тях няма апартамент в „Артекс“ с частен асансьор, роднини с хотели, къща за гости или концесия за соларни паркове.

Не са били на хранилката на Сорос или Америка за България.

Всяка тяхна инициатива се заглушава с викове за връзки с Мафията. Връзки, които никой не доказва. Съд за клевета в България няма. Нито за компромати. Не му е дошло времето явно. То съд за крадци още няма, камо ли за лъжци. Тенденциозното размахване на снимки от преди 20 години продължава с изкривено тълкуване на документи, щом те са предоставени от членове на ИТН. Любимият на родните телевизии анализатор – генерал Атанасов Атанасов, определи публичния отчет на заслужаващият всеобщо уважение Гроздан Караджов, за явно търсене на пари!? Защото Караджов говорел за пари?

По логиката на генерала, думата „пари“, не бива да бъде ползвана в бюджет, отчет или разчет защото се подразбирало – корупция! След като парламентарния конфликт изглежда все по неразрешим, погледите на голяма част от българското общество започнаха да гледат към Дондуков 2.

В настъпилата политическа неразбория единственото спасение оставаше Румен Радев. Само той би могъл да предприеме действия, които да служат за мост между настоящето и бъдещето на България. Този мост обаче бе бомбардиран преди да бъде построен. Според едни автори на компромати,

президентът и той бил зависим от Мафията, според други – от Кремъл.

Носител на факела на безпокойството от способността на Румен Радев да извади страната от безизходицата стана Станка Желева, чията единствена политическа заслуга е, че е дъщеря на баща си. В дълго интервю по Нова телевизия детската художничка определи президента като човек без политическа визия, маша на задкулисието, изпълняващ заповеди на Кремъл.

Станка подмина недоказаните компромати за Слави, прегръдката на Нинова с Кирил Петков, лъжите на генерал Атанасов и политолозите. Десетгодишната френска стипендия обаче явно не е успяла да възпита нашенката в уважение на интитуциите, на първо място от които е президентската. На зачитане на друго мнение освен нейното.

Затова "факела" на Станка е мокър. Българското общество се въздържа от взимане на страна и с право. Това което вълнува хората преди всичко е да не бъдат въвлечени във война. Румен Радев е длъжен да слуша народа. Станка не!

Прочети цялата публикация