Fakti.bg | 23.06.2022 10:29:02 | 58

Гери от "Ергенът" удари Виктория по слабото място (ВИДЕО)


Първият и ужасно скандален сезон на "Ергенът" отдавна завърши, а първият ерген на нацията - Виктор успя да си намери жена, но не сред колоритните участнички в шоуто. Играта за някои от момичета продължава и те не спират да се "хапят", и то вече близо година след края на снимките.

Този път Гергана Стаменова реши да настъпи Виктория Капитонова по болното ѝ място. Рускинята стана за смях и основен обект на подигравки, които захрани Гери, пише Шоу Блиц.

Любопитно видео пусна Гери Стаменова в профила си в най-нашумялата мрежа ТикТок. След като изкара шеметен работен уикенд, в който бе специален гост на откриването на летния сезон в Слънчев Бряг, Гери остана на родното Черноморие за заслужена почивка.

В едно от последните видеа, които публикува в ТикТок профила си Гери си направи жестока подигравка на гърба на Виктория. Тя показва изискан и скъп Ролекс, а в глас зад кадър Гери обявява, че часовникът е специален подарък за най-оплюваната победителка в риалити формат у нас до този момент. В шоуто Виктория не спираше да повтаря, че иска да получи именно такъв подарък от някой мъж.

@stamenowwa11 #stamenowa #rolex #fyp #victoriakapitonova #геристаменова #fypシ゚viral #rolexwatch #ergenyt #podaruci #ергенът #гергана #geri #подарък ♬ original sound - stamenowwa11

Бдителни наблюдатели веднага отбелязаха, че това няма как да е истина, тъй като часовникът е мъжки. Видеото повдигна редица въпроси сред феновете на красивата певица. „Да не е от Илиянци?“, „Е, ти ѝ разби всички мечти?“, „Реплика!“ – бяха само част от коментарите под видеото на Гери.

Виктория все още не е отговорила на ироничното видео, не става ясно и за кого наистина е предназначен луксозният аксесоар.

Прочети цялата публикация