Fakti.bg | 23.06.2022 13:28:58 | 61

Елен Колева си хвана гадже - английски актьор (СНИМКИ)


След поредица от неуспешни връзки, Елен Колева най-накрая откри любовта в лицето на астралния си близнак Дъглас, който живее в Лондон, пише HotArena.

Тя публикува тяхна обща снимка в Инстаграм, на която са гушнати, а отдолу приятелите им пожелават много щастие. Други признават, че двамата много си подхождат, а някои дори го оприличават на Антонио Бандерас.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elena Kalevska/ Merkaba/ ???? (@elena_kalevska)

Влюбените поддържат любовта си от разстояние, а Дъглас често гостува в дома на актрисата в София. И това се вижда от неговите снимки, в които има няколко кадъра от жилището ѝ, както и такива с нейното куче.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Doug Rao (@dougyrao)

Запознати издават, че двамата са заедно от началото на годината, но Елен категорично не желае да разказва за новата си любов заради преживените разочарования при несполучливите ѝ връзки с популярни мъже, пише „Галерия“.

В миналото тя имаше афера с бизнесмена Александър Найденов, известен като Сашо Майонезата, но двамата се разделиха с гръм и трясък и взаимни обвинения по медиите. След това завъртя романс с писателя Калин Терзийски, но връзката им не изтрая и година.

Прочети цялата публикация