Fakti.bg | 23.06.2022 16:03:23 | 56

Бивш колега на „Ибра“ от Милан: Той не допринесе с нищо за титлата!


Златан Ибрахимович стана обект на изненадваща критика от бившия си съотборник в Милан и настоящ плеймейкър на Интер - Хакан Чалханоглу. Той го обвини, че не е допринесъл с нищо за шампионската титла на „росонерите“ през изминалия сезон.

„Той е 40-годишен мъж, а не 18-годишен, така че не бих направил подобно нещо на неговата възраст. На него просто му харесва да бъде в центъра на вниманието. Той не допринесе за Скудетото през този сезон и почти не игра, но ще направи всичко възможно, за да бъде в центъра на вниманието така или иначе. Освен това той е този, който постоянно ми се обажда, пита ме да излезем на вечеря или да покараме мотори. Също така писа за мен в книгата си. Трябваше да напише нещо, иначе страниците щяха да останат празни. Аз не му отговарям, по-добре да не му обръщам внимание, честно казано“, каза турчинът пред Tivibu Spor, цитиран от Sportal.

Чалханоглу се превърна в поредния играч, сменил двата лагера в Милано. Парадоксът обаче е, че миналата година изпусна титлата с червено-черния екип, а през следващата кампания отново се озова на губещата страна, макар да избрани синьо-черния.

„Ибра“ на свой ред се поздрави с още един златен медал в колекцията си, независимо че е далеч отвъд нормалната граница за футболно дълголетие.

Прочети цялата публикация