Fakti.bg | 25.06.2022 15:15:16 | 164

Анелия напусна просторния дом, в който живееше с дъщеря си Ивон от брака си с бизнесмена Коко Динев


Анелия се наслаждава на романтична ваканция в Гърция с новата си любов. Както Уикенд" разкри, изпълнителката на "Погледни ме в очите" има връзка с Любомир Захаринов, който върти фирми за хазартни залагания. Въпреки че отношенията им са сериозни, засега избягват да ги афишират. Затова и Анелия не споделя снимки, на които позира с любимия си, но пък тези дни показа непринудени кадри от почивката си. Със спонтанните си морски снимки певицата определено изненада феновете. В типичните за бранша летни фотосесии, доразкрасени с популярните за целта компютърни програми и мобилни приложения.

Тези дни хитовата пайнерка се щракна подскачаща на яхта, разхождаща се на плажа и позираща с широка усмивка. Новият любим на Анелия явно ѝ влияе доста положително, радват се фенове. Заслугата му не е само за непринуденото ѝ поведение в социалните мрежи.

Певицата е поразредила изявите си, за да прекарва повече време с любимия мъж. Показателно е и, че Анелия предпочете да се наслаждава на романтична ваканция тъкмо в началото на лятото, когато всички нейни колежки обикалят по участия в морските курорти у нас. Хитовата пайнерка обяви, че кариерата ѝ вече не ѝ е най-важна, както бе до преди да срещне любимия си мъж. Откакто стартира тази връзка, певицата пренареди приоритетите си и вече се стреми към баланс между личния си и професионалния живот. Вече любовта ѝ е най-важна.

Анелия даже напусна просторния дом, в който живееше с дъщеря си Ивон от брака на певицата с бизнесмена Коко Динев.

„В момента, в който срещнах моята половинка, аз оставих дома си на минутата”, казва певицата.

Прочети цялата публикация