Fakti.bg | 05.08.2022 07:32:33 | 164

Изплува скандално старо ВИДЕО с Емили с тротинетката


След като натрупа медийна слава през последните седмици, потребители на социалните мрежи качиха стар видеоклип за който се твърди, че е с участието на трансджендър момичето Емили, нашумяла с бързото си каране на електрическа тротинетка по магистрала "Тракия" и Околовръстния път на София.

На него се вижда как Емили влиза в пререкание с група младежи. Стига се даже до бой, пише "Труд".

Дали обаче това наистина е транс героинята все още не е напълно сигурно. Заглавието на клипа е: "Е го тротинетчо преди да иде в София", а поне ако съдим по гласа на личността, изпадаща в нервна криза пред камера, може да се заключи, че е въпросната нарушителка на Закона за движение по пътищата.

Къде и кога се развива действието не е ясно. От кадрите обаче се вижда, че участниците в спора си разменят неприлични думи и жестове, а Емили дори посочва към половите си органи в изблик на гняв.

Малко след това започва кратко преследване, в края на което незнайно защо тя хвърля кошче за боклук на улицата и започва да рита стената и близките хладилници за сладолед.

След това демонстративно ляга на земята и започва да пищи. Така и не става ясно какви са причините, довели до случилото се. Коментиращи клипа пишат, че със сигурност това са симптоми на психическо разстройство и то сериозно такова.

Прочети цялата публикация