Fakti.bg | 22.09.2022 15:34:01 | 62

Тео Ушев възхитен от Сашка Васева: Доказа, че е по-силна от болестта


Както я познаваме от 90-те години дупнишката Мадона - Сашка Васева още веднъж изненада почитателите си с демонстрация на силен характер и хъс за живот.

От интервю на световноизвестния български аниматор и номиниран за „Оскар” Теодор Ушев става ясно, че въпреки недоброто си здравословно състояние Сашка е участвала в нов негов проект и се е справила блестящо. Ушев разказа много интересни подробности около снимките на първия си игрален пълнометражен филм, „φ1.618“, с който на 8 октомври ще бъде открито поредното издание на елитния кинофестивал по литературни хитове „Синелибри“.

Звукът е бил в ръцете на носител на „Оскар“, който се е съгласил да се труди месеци наред за „φ1.618“ срещу една десета от традиционния му за Холивуд хонорар. Мартина Апостолова, която е в една от главните роли, е висяла заради каскада на 100 метра над земята и едва после е признала на Ушев, че има страх от високо.

Най-изненадващото обаче било, когато Сашка Васева е приела предложението да участва в лентата, въпреки че точно в този момент е била в изключително тежко здравословно състояние.

„Тя е изумителен професионалист – дойде, пя, игра със страхотен стоицизъм. Просто доказа, че е по-силна от болестта. Присъствието ѝ е много важно“, разкри Теодор Ушев пред bTV.

Прочети цялата публикация