Fakti.bg | 06.11.2022 10:56:40 | 104

Преслава яде чесън по време на участие


Преслава винаги е печелила симпатиите на чалга феновете с непринуденото си поведение, но в последно време често разсмива фенове по участия с шеги и закачки, като даже понякога проявява самоирония.

На една от последните си изяви в механа пък по време на паузата певицата си поръча хапване, като така стана ясно, че не се стеснява да консумира чесън преди и по време на участие, пише "Уикенд".

След участието си в механата Преслава отивала да пее в дискотека в родния си град. Тя възкликна пред всички: „Сега ще ги убия в Добрич с дъха си“.

Преслава се възползвала от възможността да си поръча вечеря в паузата между песните, когато почитател реши да я почерпи с тортичка. Пред чинията със сладкиш обаче пайнерката заяви, че не иска сладко, но може да си поръча нещо друго. Без да го мисли много, Преслава се провикна към втория етаж на механата, където се бил настанил любимият ѝ Павел.

„Любовче, поръчай ми една салатка и едни картофки. Аз да се възползвам. Какво да правя? Кажи ми как да си поръчам иначе?“, каза през смях певицата, която явно е придобила от маниера на най-добрата си приятелка Софи Маринова.

Павел явно прие да поръча вместо нея, защото Преслава не конкретизира какво точно иска да похапне после. „Искам зелена салатка и картофи соте“, заяви пайнерката, широко усмихната, цитира поръчката ѝ изданието. В този момент към нея се приближил сервитьор. „Не, не с риба тон“, отказала Преслава предложението му, но пък приела следващото – към краставичката да има и царевица. „А, царевичка – супер, може. И картофи соте с чесън“, подчертала изгладнялата певица.

Прочети цялата публикация