Fakti.bg | 21.01.2023 07:09:16 | 65

Нова песен събира в дует Калин Вельов и Мария Аврамиди (ВИДЕО)


„Когато пея“ влиза в плейлиста на новия сезон, маркирана от яркото присъствие на Калин Вельов и певицата с гръцки произход Мария Аврамиди.

Песента е по музика, текст и аранжимент на Вельов и носи емблематичните за музиканта позитивни емоции, сила и енергия, които не може да се опишат с думи. Трябва да се изпеят.

""Когато пея“ е създадена, за да напомни една проста житейска философия", споделя Калин Вельов. "Трябва да мислим положително, да следваме пътя си, независимо от всичко, което се случва в живота ни. Доброто настроение, усмивката и позитивните мисли са енергията, което би трябвало да ни води напред и да следваме мечтите си."

Песента "Когато пея", създадена с подкрепата от НФ Култура, събира в музикален тандем Калин Вельов и очарователната Мария Аврамиди. Това не е първата артистична среща между двамата. Мария е вокалист и на бразилската латино денс формация „АМАЗОНИЯ “, продуцирана от Вельов. Изгарящо е партньорството им на сцената, в екзотичните ритми на „АМАЗОНИЯ“ , когато редом до тях застават и латино артисти от Бразилия, Аржентина, Ангола и Нигерия.

"Когато пея" среща Калин и Мария и с друг популярен артист. В записа на песента и в снимките на видеоклипа към нея се включва и латино-джаз басиста Борис Таслев. Стилът му влиза в музикална колаборация с майсторския щрих на Вельов, който записва всички останали музикални инструменти в проекта.

Музикален продуцент: Калин Вельов

Музика, текст и аранжимент: Калин Вельов

Мастеринг - Юлиян Янев (JJ Mastering Studio)

Микс: Светослав Заров

Режисьор и оператор: Валентин Иванов - "sValio"

Прочети цялата публикация