Fakti.bg | 06.07.2023 12:14:28 | 94

Златка Райкова иска да отнеме родителските права Благой Георгиев


Футболната звезда Благой Георгиев е баща на четири деца, но с едното не поддържа никаква връзка.

Есмер му отне родителските права, но сега татуираният мачо е напът да загуби комуникация с още едно от децата си.

Златка Райкова сериозно се е заела със задачата да накаже неверния си мъж и да му отмъсти, че я заряза и хукна да се жени за друга. Тя е подготвила голяма бомба, която ще съсипе Джизъса.

Русата сексбомба иска настоящата ѝ половинка Карен Хачатрян да осинови сина ѝ с Благой Георгиев. Припомняме, че в началото на май бившата плеймейтка роди дете на бизнесменът Карен, а сега двамата искали от Благой да преотстъпи родителските си права на новия на Златка.

Благой не бил съгласен с тази идея на Златка, но тя го заплашила, че ще води съдебни битки и ще докаже, че не се интересува от сина си. Освен това, блондинката иска огромна издръжка, която е непосилна за Благой.

Негови приятели издадоха, че хонорарът и парите от победата в "Сървайвър" са разпределени и дори няма да му стигнат, за да издължи всички борчове и да плати издръжката на трите си деца.

Към днешна дата Благой е вече разведен с Полина, заради която остави Златка с бебе на ръце. Но в никакъв случай не е нещастен и самотен.

Той вече се похвали, че е лудо влюбен с дъщерята на Ванко 1 - Ивана. В началото рапъра не приемал футболиста за зет, но вече са първи дружки и го ползва като рекламно лице на клиниката си в Пловдив, пише blitz.bg

Прочети цялата публикация