Fakti.bg | 16.07.2023 05:39:53 | 79

Зоран Петровски залюби перуанка


Година след като със Силвия Петкова обявиха, че се разделят, режисьорът Зоран Петровски, който победи в 6-ия сезон на риалитито на bTV „Сървайвър" отново се радва на любовта. Той показа снимка с новата си тръпка: Тя е сексапилна брюнетка от латиноамерикански произход. Родена e в столицата на Перу - Лима, научи „Уикенд".

Новата любима на Зоран Петровски не е известна от светските хроники, но е голяма красавица. Режисьорът показа снимка с нея от къмпинг на морето, където беше и миналата година. Тогава обаче той лекуваше разбито сърце, след като се раздели с майката на сина му - Силвия Петкова. А сега е щастливо влюбен. Жената, която му е завъртяла главата, има екзотични черти и секси фигура става ясно от снимките ѝ в социалните мрежи. Името ѝ е Катерина и е родена в Лима, но живее в София.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Petrovski Zoran (@petrovski_zoran)

Съдейки по информацията, която е споделила за себе си в мрежата, има дъщеря, горе-долу на годините, на които е синът на Зоран - Сива.

Напоследък режисьорът води момчето навсякъде със себе си, включително на срещи с приятели по заведения. Заедно са и на морето, само че с тях вече има и жена, и друго дете.

Явно връзката на Петровски с Катерина е отскоро, тъй като само до преди 2-3 месеца той не се беше появявал с дама до себе си. Да, клюкарите го спрягаха с жени от обкръжението му, включително с младата актриса Анна Кошко, с която той работи в сериала на БНТ „Войната на буквите", и участничката в „Сървайвър" Анелия, с която бяха близки в шоуто, а после летуваха заедно на морето. Истината е, че с Анна той е имал отношения само като колежка, a по време на ваканцията на морето Анелия е била със своя приятел, когото е запознала с режисьора.

Катерина e първата жена, с която Зоки обявява, че има връзка след раздялата със Силвия.

Двамата влюбени и техните деца са заедно на морето, а какво прави през това време бившата половинка на режисьора - Силвия Петков не е ясно.

Прочети цялата публикация