Fakti.bg | 20.07.2023 14:12:21 | 139

Иван Булкин от "Сървайвър" засне еротична фотосесия (СНИМКИ+ВИДЕО)


Иван Булкин, шампион по лека атлетика, носител на титлата "Super Model Universe 2020" и участник в последния сезон на Survivor, засне еротична фотосесия за списанието HALF Magazine.

„Голотата разказва история, изважда истината на повърхността и дава смелост на душата и тялото, но затова се изисква воля и точно това аплодираме с новия ни брой – стремежът към себе си в най-чистата форма” – пишат от списанието.

View this post on Instagram

A post shared by HALF Magazine (@h.a.l.f.mag)

Автор на снимките е KIRILOVE.

При напускането на Survivor Иван Булкин предложи в ефир брак на приятелката си, припомня ladyzone.bg.

„Ще затворя книгата Survivor, но ще отворя много по-важна книга – книгата на любовта. Преди около 3 години в живота ми влезе една невероятна жена, мила и всеотдайна“ – сподели в ефир пловдивчанинът. След това той коленичи с пръстен в ръка и, гледайки към камерата, предложи брак на Антония.

View this post on Instagram

A post shared by HALF Magazine (@h.a.l.f.mag)

„Правих този пръстен от първата седмица в Survivor, с пирони, с ножове, всичко, с което можех да дълбая през дървото. Чаках да дойде последният ми ден в предаването, за да изпълня предназначението му. Това стана точно на 60-ия ден от живота ми на острова. Мога да кажа, че това е най-смелото нещо, което съм правил! Изключително щастлив съм, че имах възможността да изживея подобно приключение. Сега все едно животът ми започва отново.

Няма как да се върнеш същия човек от подобно предаване. Всеки от нас премина през своите вътрешни битки, всеки от нас се промени и израсна. Няма да ви лъжа, беше изключително трудно, не толкова физически (поне за мен), колкото психически. Имах много трудни моменти, но незабравимите бяха в пъти повече. Може да не съм големият победител в Survivor, но истината е, че аз спечелих всичко! Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези два месеца, за мен това значи много! Надявам се да съм се представил достойно!“ – написа по-късно Иван Булкин в Инстаграм.

View this post on Instagram

A post shared by HALF Magazine (@h.a.l.f.mag)

Прочети цялата публикация