Fakti.bg | 19.09.2023 07:56:48 | 58

Шон Пен срещу Холивуд: Защо аз влязох в затвора за шамар, а Уил Смит беше аплодиран?


Кино легендата Шон Пен постави под въпрос равноправието в Холивуд, за което всеки там толкова много се бори и се твърди, че все повече се поставя на дневен ред.

В ново интервю за Variety, 63-годишният актьор се оплака от двойни стандарти, говорейки за Уил Смит и прословутия шамар на наградите „Оскар“ през март 2022 година.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Variety (@variety)

Шон Пен изразява своето недоволство от двойните стандарти в Холивуд, тъй като той получава съвсем различна присъда за същото провинение. В интервюто актьорът заяви, че не познава Уил Смит и го е виждал само веднъж. Определи го като добър човек и прекрасен актьор, който се е справил брилянтно с ролята си в „Методът Уилямс“.

„Тогава обаче не мога да разбера защо плюеш на себе си и на всички останали с тази глупава постъпка? Защо аз отидох в затвора за същото нещо, което ти направи? А ти ми казваш, че все още си тук? Защо всички са на крака и аплодират най-лошия му момент в живота?“, попита риторично Пен, пише Нова.

Пен припомня инцидент от 1987 г., когато зашлевява шамар на статист на снимачната площадка, за което получава присъда от 60 дни в затвора.

Прочети цялата публикация