Fakti.bg | 19.09.2023 08:15:23 | 85

Странна фобия: Снуп Дог страда от еквинофобия


Snoop Dogg призна, че има страх от коне.

По-рано тази седмица в поредицата си в YouTube, наречена "G News" 51-годишният рапър сподели за своята еквинофобия или иначе казано страх към едни от най-интелигентните животни.

Тифани Хадиш, която му бе на гости се изненада от отговорът му, а той допълни: "Бил съм на сцена с щрауси, игуани, всякакви животни, но никога с кон!"

Snoop, чието истинско име е Калвин Бродър, разкри още пред комедиантката, че съпругата му Шанте е притежавала кон в продължение на три години, тъй като яздейки го ѝ действало като "терапия", но докато тя се успокоявала по този начин, Snoop категорично отказвал да доближи животното, пише dir.bg.

"Може би в миналия си живот си паднал от кон", предположи Хадиш, a рапърът се пошегува: "Мисля, че може би съм бил Конникът без глава", имайки предвид известната фолклорна фигура.

Въпреки че Snoop не знае причината зад фобията си, той разбира привлекателността на конете и е готов да се изправи срещу страха си в бъдеще. "Разбирам какво означава това животно за хората", обясни той. "Може би някой ден ще направя тази крачка към тях и ще се науча да им се радвам."

Прочети цялата публикация