Fakti.bg | 22.09.2023 12:17:26 | 104

Бивша на Джизъса разкри, че бил дърво в леглото


Честите смени на партньорки, които Благо Джизъса прави в личния си живот, определено не му носят дивиденти. Уж е лудо влюбен и е открил жената на живота си, пък след месеци се оказва пред раздяла или дори развод. Възходите и паденията на бившия футболист на любовния фронт редовно интригуват публичното пространство, най-малкото, защото е завидна честотата, с която сменя жените в живота си.

Наскоро една от бившите изгори на Джизъса - руската красавица Есмер, му заби такъв звучен шамар, от който той дълго ще се възстановява, пише Шоу Блиц.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ???? ТАКАЯ ЖЕ КАК И ТЫ ???? КОШКА ИЗ АЛЕКСАНДРИИ ???? (@esmer__omerova)

Защото засяга една от най-чувствителните теми за него - секса и уменията му в леглото. Есмер Омерова всъщност е първата жена, с която Джизъса сключи брак. Това се случи преди 9 години, а две години след подписването дойде и раздялата.

Рускинята, която в момента чака бебе от новия си мъж, срина бившия футболен национал, заявявайки пред руски медии, че му е отнела най-ценното, а именно уменията в секса. Според нея той разчитал само на външността си, но в леглото бил "дърво".

"Не мога да скрия, че е красив мъж, но само това не стига. По отношение на секса не е това, за което го считат. Изключително постен и невзрачен е там. Настоящият ми мъж е на светлинни години от него", споделила Есмер. Припомняме, че красавицата има дете от Благой Георгиев - Елай, с когото победителят от "Сървайвър" не се е виждал от 6 години и май няма такова намерение, пише Crimesbg.com.

Прочети цялата публикация