Fakti.bg | 06.12.2023 11:58:53 | 27

5 типа мъже, които никога няма да се обвържат

Някои от нас търсят любовта и най-подходящия партньор в продължение на години, но по пътя към романтичната цел се сблъскваме с различни разочарования. Влюбваме се до полуда и се поддаваме на емоции, които изцяло замъгляват трезвата ни преценка за мъжа, който ни привлича. Времето минава в заблуда, а с това се увеличават разочарованието и болката от пропиления потенциал за връзка.

Как да разберем, че един мъж няма да се обвърже с нас и кои са типовете мъже, които трябва да избягваме?

Господин все още женен/обвързан

Ако мъжът живее в един дом със съпругата си, с която твърди, че е разделен, има голяма вероятност той все още да е женен. Често такива мъже разказват истории, в които уж се опитват да уредят развода си, че не са се разделили все още заради децата, но иначе помежду им вече няма любов и т. н. Обикновено всичко това е лъжа. Истината е, че господинът все още женен има нужда от интимност. Той иска емоционална връзка с друга жена, но е малко вероятно да остави семейството си заради нея.

Господин командировка

Той често пътува по бизнес и обича онлайн запознанства. Този мъж ще ви убеди, че е във вашия град за няколко дни или дори седмици. Може би ще ви предложи да го разведете из града, да отидете в хубаво заведение. Но с такива мъже или не се стига изобщо до среща, или срещата се оказва секс за една нощ, след което той изчезва.

Има ситуации, в които той често ще пътува, за да се вижда с вас, убеждавайки ви, че все още няма как да се премести във вашето населено място или обратното. Изненадващо той може да се окаже и със семейство, без вие да подозирате.

Нарцисистът

Пазете се от мъж, който говори твърде много за себе си, изглежда твърде перфектно и работи основно върху това имиджът му да е непокътнат. Той няма да се обвърже с вас, защото е твърде отдаден на себе си. Освен това е свикнал жените да му се възхищават и дава ясна заявка, че е желан, но не и моногамен.

Комплексираният мъж

С него ще ви трябва време, за да покаже същността си, но дори и да започнете любовна връзка, малко вероятно е тя да е продължителна. Такива типове мъже не само че няма да се радват на успехите ви, но и няма да ви мотивират да се развивате. Ще ви омаловажават. Комплексираният мъж обикновено завижда, хвали се с материалното в живота си, рядко е кавалер и смята, че жените искат твърде много от мъжете.

Призракът

Още един тип мъже, които нямат сериозни намерения към вас. Мъжете „призраци“ са непостоянни във флирта. Известно време ще си пишете, евентуално може да излезете някъде, ще има закачки, когато се видите. Скоро след това те се отдръпват. Все по-рядко ще ви търсят, няма по никакъв начин да предприемат стъпки, за да развият отношенията си с вас. Те просто си повдигат егото. Емоционално са променливи и недостъпни.

Прочети цялата публикация