Fakti.bg | 29.05.2024 07:58:37 | 33

Еда Едже от "Опасно изкушение" показа новородената си дъщеря (СНИМКИ)

Младата турска актриса Еда Едже, позната на българските зрители от хитовия сериал „Опасно изкушение“, стана майка за първи път на 4 април 2024 г. Тя кръсти дъщеря си Мина Ипек.

Сега Едже, която прекарва цялото време с бебето си, сподели с последователите си нова снимка с дъщеря си.

33 годишната актриса на 21 юни 2023 г. се омъжи за дългогодишния си партньор - баскетболиста Буграхан Тунджер, който играе за „Галатасарай“.Едже обяви, че очаква бебе месеци след сватбата.

В публикация в социалните мрежи след раждането популярната актриса заяви: „Моята нетърпелива, скъпа дъщеря се роди внезапно. Тя избра много красив ден за себе си и ни направи много щастливи с пристигането си. Благодаря много на всички, които се обадиха, попитаха, се чудеха за нас и ни изпратиха своите добри пожелания."

Името на бебенцето Мина означава „кристал, прозрачно небе“, а Ипек – „мека и блестяща, елегантна, нежна и тънка“.

Известната актриса написа под кадъра, направен, докато държи дъщеря си: „Не бъди толкова взискателна към себе си. Майката във филма "Извънземното" имаше извънземно, което живееше в къщата ѝ с дни и тя не го забеляза.“

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eda Ece Tuncer (@eda.ece)

Еда има в предвид филма "Извънземното" създаден от режисьора Стивън Спилбърг, през 1982 година, който е считан за един от най-емблематичните научнофантастични филми в историята на киното.

Тази споделена снимка представя интимния момент на грижовната майка с първата си рожба. Актрисата, която все още не показва лицето на дъщеря си, за да се предпази от уроки, написа в поста: „Така минават дните с моята малка Мина“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eda Ece Tuncer (@eda.ece)

В социалните мрежи Еда разказа на своите последователи за това, през което е преминала по време на следродилния период: "От раждането непрекъснато съм с моето момиченце 24 часа в денонощието. Разбрах колко свещено нещо е майчинството. Няма сън, няма почивка , винаги се опитваш да се грижиш за нея по възможно най-добрия начин. Това е толкова странна любов и саможертва. До сега не знаех през какво преминават момичетата след като родят. Ходихме с подаръци на посещение при родилките, но едва сега разбирам какво са преживели те. В момента нямам време, но от тук нататък с майките ще си говорим много за този свещен момент. Всички заслужавате огромно уважение и приклонение."

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eda Ece Tuncer (@eda.ece)

Еда Едже придоби слава с участията си в турските сериали и филмовата индустрия в южната ни съседка. Тя е родена на 20 юни 1990 г. в Истанбул. Едже стана известна в България с ролята си на Йълдъз Йълмаз Аргун в турския драматичен сериал „Опасно изкушение“. Този хитов сериал, излъчван между 2018 и 2023 г., направи Еда изключително популярна актриса.

Персонажът Йълдъз е леко повърхностно и несериозно момиче, което се омъжва за мъж, два пъти по-възрастен от нея.

Преди това през 2015 г., Еда има водеща роля в романтичния комедиен сериал „Статус на връзката: Смесен“ с Берк Октай. Тя също така участва в различни филми, включително „За дъщеря ми“, „Говорете като съпруга си“, „Говорете за съпруга си: Възкресение“, „Горумче“, „Историите на Деде Коркут: Дели Думрул“ и други.

Извън актьорската сцена, Еда завършва психология в Университета „Билги“ в Истанбул.

Прочети цялата публикация