БНР Стара Загора | 15.10.2018 11:18:35 | 53

Започва фотоконкурс „Есенни мигове в Казанлък“


Община Казанлък обявява начало на фотоконкурс „Есенни мигове в Казанлък“ от днес. Гласуването за най-харесваната снимка ще продължи до 12 ноември 2018г., понеделник, 10.00ч. сутринта, инхформират от пресцентъра на община Казанлък.  Конкурсът е за любителски фотографии на красиви есенни моменти от града, публикувани във Фейсбук профила на Общината „Община Казанлък – Долина на рози и траки“. 

"За да видите Вашите снимки там трябва да бъдете приятел на профила на Община Казанлък във Фейсбук. Ако още не сте – направете го! Можете да се включите в надпреварата за най-оригинална есенна фотография от Казанлък и като изпратите Вашите снимки на електронен адрес - k.sabitia@abv.bg, с бележка „за фотографски конкурс“. Успешният фотоконкурс с красиви гледки от Казанлък през лятото окуражи много от Вас да се свържат с Община Казанлък за изява на своите фотографски и откривателски постижения на очарователни местенца от Града на розите. Важно е Вашите снимки да разкриват добре познати, разпознаваеми места за казанлъчани. Максималният брой фотографии за участие отново е до 3, като всяка изпратена снимка трябва да съдържа: две имена и телефон за връзка, а по желание на автора – кратък коментар за заснетото", информират от Община Казанлък.

Резултатите ще бъдат обявени на 19 ноември 2018 година в профила на Община Казанлък във Фейсбук, като победителят ще бъде лично уведомен със съобщение.
Всеки от приятелите на Община Казанлък във Фейсбук ще може да се наслади на кандидат-фотографиите за №1 в есенния фотоконкурс и да харесва повече от една снимка. Победител ще е фотографията с най-много харесвания.
Забавлявайте се с фотообектива и красивите златисти цветове на есента в Казанлък!

Подробно условията на фотоконкурса можете да намерите на интернет страницата на Община Казанлък.

Прочети цялата публикация