БНР | 31.07.2019 11:24:26 | 88

Стотици се простиха с Васил Методиев


Над 200 души се простиха днес с един от най-успешните треньори в историята на Левски и на българския футбол Васил Методиев - Шпайдела.

Бившият защитник и треньор на Локомотив (София) и Левски почина на 84-годишна възраст на 29 юли. Опелото беше отслужено в църквата "Свето Успение на Пресвета Богородица" в квартал Хиподрума (София).

От Министерството на спорта беше изпратен съболезнователен адрес, а венци поднесоха ПФК Левски (София), ПФК Локомотив (София), Станимир Стоилов, Цанко Цветанов и други.

На поклонението дойдоха Наско Сираков, и съотборниците му Николай Илиев, Емил Велев, Емил Спасов, Антони Здравков, Пламен Николов, Петър Петров, както и други сини ветерани като Кирил Ивков, Стефан Павлов, Воин Войнов, Георги Донков, Ангел Станков, Цанко Цветанов, Саид Ибраимов, Станислав Ангелов-Пелето.

Ръководството на Левски бе представено от изпълнителният директор Павел Колев, старши треньорът Петър Хубчев.
Да се прости с Васил Методиев дойдоха и голяма част от ветераните на Локомотив (София), както и собственикът Иван Василев. Заедно с него пристигнаха Бойчо Величков, Йордан Стойков-Бумбо и Венцислав Арсов.

Чуйте какво казаха на поклонението Наско Сираков, Цанко Цветанов, Константин Баждеков и Бойчо Величков.


Прочети цялата публикация