БНР | 10.09.2019 13:14:27 | 46

Левскар готов да завърши кариерата си в Кипър


"Възможно е да завърша кариерата си в Кипър. Тук започвам своя пети сезон. Допада ми и страната и всичко останало". Това заяви в интервю за "Хоризон" Димитър Макриев.

Българският нападател Димитър Макриев ще продължи кариерата си в Кипър, след като подписа договор за една година с местния втородивизионен отбор Ксилотимбу. 35-годишният бивш национал се обвързва с малкия клуб от покрайнините на Ларнака за една година.

За Макриев Ксилотимбу е третият отбор от Острова на Афродита след Неа Саламина, където изкара три сезона, и Ермис (Арадипу). Клубът точно влезе от трета във втора лига, но има амбиции за сериозни неща и изигра до момента приличен брой контролни мачове.

"След няколко месеца ставам на 36 години, а все още не искам да спирам с футбола. Играе ми се още. Надявам се да имам още една-две години в играта. Досега не съм играл във втора дивизия в Кипър, но с повечето от момчетата в тима се познаваме, играли сме заедно. Дано изпълним и поставените цели. Не съм имал предложения да продължа кариерата си в България, защото може би не беше и афиширано, че съм свободен агент. Семейството ми се чувства добре в Кипър и това е причината да приема предложението на Ксилотимбу", каза Димитър Макриев. Чуйте още от него:


Прочети цялата публикация