OFFNews Политика | 10.10.2019 08:21:27 | 52

Почти като дуел: Сидеров покани Джамбазки на бой


Предизборната надпревара за националистическите гласоподаватели в столицата постигна нови висоти! Лидерът на Атака и кандидат за кмет Волен Сидеров покани на бой конкурента си за поста Ангел Джамбазки.

Офертата към бившия партньор от коалицията Обединени патриоти бе отправена от фейсбук профила на Сидеров.

Ето какво написа той в социалната мрежа снощи:

"Каня от утре, 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври."

А под публикацията заваляха коментари, някои от които доста остроумни. Като този:

Предизборните закачки между Сидеров и Джамбазки ексалират с всеки изминат ден. Всичко започна в скандалното предаване "Референдум" с участието на лидера на Атака, в което той на няколко пъти заяви, че кандидатът за кмет от ВМРО е гей.

В отговор Джамбазки поиска всички кандидати за кметове в столицата да се подложат на тест за наркотици, явно намеквайки за склонности на Сидеров. Атакистът обаче реконтрира с друга оферта - всички кандидати за кметове на София от мъжки пол да се подложат на медицинско изследване, което да докаже, че не са хомосексуалисти.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам. Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", обясни Сидеров.

Прочети цялата публикация