Fakti.bg | 20.03.2020 14:28:51 | 29

Как пострада средният пръст на Джони Деп?


Как американският актьор Джони Деп е изгубил върха на средния си пръст се оказва ключ в делото за клевета, което той е завел срещу британския в. "Сън", предаде Би Би Си.

Актьорът съди издателя News Group Newspapers (NGN) за статия от 2018 г., според която той бил груб и упражнявал насилие спрямо бившата си съпруга Амбър Хърд, която също е актриса.

На предварителното слушане тази седмица вестникарската група обяви, че той е претърпял нараняване по време на "ярост, предизвикана от алкохол и наркотици, към Хърд" през 2015 г.

Той обаче твърди, че пръстът му е пострадал, когато тя го е замерила със стъклена бутилка.

Двойката се среща през 2011 г., сключи брак през 2015-а, а две години по-късно уреди развода си в съда.

Амбър Хърд, която дава доказателства в подкрепа на "Сън", обвини бившия си съпруг, че я е сграбчил, блъскал и душил по време на почивка в Австралия. Според нея Деп "сериозно наранил пръста си, отрязвайки върха му", когато разбил телефон в стена.

Но Джони Деп твърди, че Хърд го е замерила със стъклена бутилка, която се счупила и наранила пръста му, а след това си загасила цигарата в дясната му буза.

По-рано актрисите Пенелопе Крус и Уинона Райдър публично защитиха Деп и в писмени становища изразиха изненада и шок от твърденията, че той бил груб и упражнявал насилие.

Прочети цялата публикация