Fakti.bg | 26.03.2020 22:30:18 | 112

5 идеи за секс забавления в условия на изолация


Сега, когато светът изглежда сякаш обърнат с главата надолу, за доброто на цялото ни общество е важно да си останем вкъщи и да сведем излизанията си до пълен минимум. Взаимната подкрепа и солидарността към нашите съграждани са необходими повече от всякога.

Който има възможност работи от вкъщи, но дори тогава скуката и чувството за ограничение може бързо да ни изнерви. Sexwell.bg дава няколко ценни идеи как да извадим най-доброто от ситуацията и да се забавляваме у дома.

1. Пролетно почистване

Колекцията ви от секс играчки обаче ще се зарадва на малко разчистване и поддръжка. Можете да заредите абсолютно всичките си играчки, да хигиенизирате материите и да видите на коя не сте успели да обърнете достатъчно внимание.

2. Засилване на имунната система

Нищо не поддържа тонуса на организма и не освобождава от стреса така, както мастурбацията. Научно доказано е, че оргазмите предизвикват освобождаването на хормоните окситоцин и серотонин, които ни поддържат здрави и щастливи. Вземете любимата си играчка, изберете си дивана, леглото или ваната, и се отдайте на най-егоистичната солова сесия, която сте правили досега.

3. Експериментиране

Повече време вкъщи означава повече време за експерименти! Оползотворете свободното си време и изследвайте тялото си, дори там, където преди сте мислели, че няма да стигнете. Независимо дали ще го направите сами или със своя партньор, има толкова много ерогенни зони, които изобщо не сте докосвали. Например простатата, перинеума или G-точката.

4. Пулсатор предизвикателство

Вземете своя любим пулсатор и го използвайте всеки ден, в продължение на 30 дни. Не само, че ще повиши чувствителността и либидото ви, но и ще научите много за себе си и за тялото си - огромен плюс, който ще ви се отплаща всеки път, когато правите секс в бъдеще.

5. Интимен фитнес

За много хора запролетяването значи, че е време за упражнения. Мускулите на тазовото дъно са източник на удоволствие и ежедневен комфорт за жената, така че трябва да се грижите за тях. При редовно правени кегелови упражнения, оргазмите стават по-лесни.

Прочети цялата публикация