Fakti.bg | 31.03.2020 12:53:34 | 116

Деси Фотосесията отиде в Мадрид в разгара на епидемията (СНИМКИ)


Масовият страх и притеснение заради коронавируса, плъзнал из цял свят, явно не тревожи ни най-малко силиконката Десислава Димитрова, известна повече като Деси Фотосесията.

Поведението на тунингованата девойка предизвика гневни реакции в социалните мрежи, където хората изпаднаха в потрес от местоположението на брюнетката - Мадрид, където сега е разгара на пандемията. Испания е една от най-силно засегнатите страни от коронавируса.

Мнозина коментират, че явно силиконът е замъглил разума на Десислава Димитрова, която дори не намира за нужно да отговаря на въпросите от последователите си какво търси там, а пише само: "Обожавам Мадрид. Лично на мен много повече ми хареса от Барселона! А на вас", сякаш е просто на поредната си най-обикновена екскурзия и друго не я вълнува.

На фотосите от испанската столица, където силиконката е от дни, се вижда, че тя дори не е с предпазна маска, очила или други защитни аксесоари. Тя безстрашно се снима край забележителностите и позира волно, сякаш нищо лошо не се случва никъде.

"Тая не е в час! Само силикон, грам мозък няма!!! А като се върне какво.. ще сее зараза у нас ли??? Затвор за такива дебили!", гневи се потребител в социалните мрежи. А дали Деси Фотосесията ще спази задължителния период на карантина, когато благоволи да се прибере в България, можем само да гадаем.

Вижте тази публикация в Instagram.

#madrid #spanish

Публикация, споделена от Desi Dimitrova (@desi_dimitrov) на Мар 17, 2020 в 12:31 PDT

Вижте тази публикация в Instagram.

#madrid #spanish

Публикация, споделена от Desi Dimitrova (@desi_dimitrov) на Мар 18, 2020 в 12:20 PDT

Вижте тази публикация в Instagram.

#Madrid or #Barcelona? ???? Обожавам Мадрид???????? Лично на мен много повече ми хареса от Барселона! А на вас- #Madrid или #Barcelona? . . . #madrid #barcelona #spanish #tapas

Публикация, споделена от Desi Dimitrova (@desi_dimitrov) на Мар 19, 2020 в 12:55 PDT

Прочети цялата публикация